STATIE METEO

Afiseaza viteza vantului in timp real. Va rugam sa reincarcati pagina pentru a avea informatiile updatate la ultimele conditii inregistrate de statia meteo din spot.

alt
Va asteptam zilnic la spotul nostru situat intre cele doua statiuni bine cunoscute Mamaia si Navodari, mai precis pe plaja


KAZEBOO

Spotul nostru ofera toate posibilitatile practicarii acestui sport la standardele IKO (International Kiteboarding Organization).

Pe litoralul Marii Negre putem gasi foarte multe locatii bune pentru a practica acest sport. Am ales una din cele mai bune plaje referitor la practicarea kite-ului, plaja deschisa, vint constant si obstacole minime in apa si pe uscat Ne situam intre cele doua statiuni bine cunoscute Mamaia si Navodari, mai precis pe plaja Kazeboo. Spotul nostru ofera toate posibilitatile practicarii acestui sport la standardele IKO ( International Kiteboarding Organization ).

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Vantul este elementul de baza in acest sport, fara de care nu ar fi posibila practicarea kiteboarding-ului. Putem sa spunem ca nu ducem lipsa de vant la noi pe litoralul romanesc fiind posibil practicarea kite-lui cu usurinta pe toata perioada verii. Intensitatea vantului [noduri,bufori] la noi pe litoral se situeaza intre 7 si 17 noduri, ceea ce inseamna vant moderat, perfect pentru initiere si nu numai. Temperatura apei fiind ceva mai scazuta primavara e nevoie de un costum de neopren care sa poata tine practicantul cit mai mult in apa. Ne bucuram de plaja dintre cele doua statiuni, Mamaia – Navodari, care ne ofera conditii bune pentru practicarea kiteboarding-ului.


Ne deplasam si in alte locatii bune pentru a invata si practica acest sport:


    GOKCEADA - TURCIA

    DURANKULAK - BULGARIA

    LEFKADA - GRECIA

    MAGAWISH - EGIPT

embed video powered by Union Development