altScoala de kite din Romania respecta toatele standardele IKO - International Kiteboarding Organisation. Echipamentul este asigurat pe tot parcursul initierii de catre scoala noastra.

  INTRODUCTION "DISCOVERY"

  BEGINNERS

  ADVANCED

Scoala de kite din Romania respecta toatele standardele IKO - International Kiteboarding Organisation - pentru instruirea si practicarea sportului in siguranta. Kiteboarding-ul este deschis pentru toate varstele si pentru cei care nu au incercat inca practicarea vreunui sport nautic. Echipamentul este asigurat pe tot parcursul initierii de catre scoala noastra.

Ne deplasam in locatii bune pentru a invata si practica acest sport:

  DURANKULAK - BULGARIA

  GOKCEADA - TURCIA

  LEFKADA - GRECIA

  MAGAWISH - EGIPT

CURS INTRODUCTIV "DISCOVERY" - 2 ore


Este o introducere in principiile de baza a pilotarii kite-ului,notiuni elementare despre vant si efectele acestuia,meteorologie,descrierea echipamentului de kiteboarding,notiuni de siguranta.Acest curs se face pe plaja,zburand un kite de antrenament fara putere mare.Dupa acest curs vei putea avea o imagine mai clara a acestui sport si te va ajuta sa iei decizia de a merge mai departe.

CURS INCEPATORI- 10 ore

La sfarsitul acestui curs vom executa plecarea "water start" si vom putea aluneca pe placa distante mici,vom cunoaste cum sa lansam si sa aterizam kite-ul,cum sa-l relansam din apa,cum sa ne salvam in caz de urgenta,cum sa ne recuperam placa. La acest nivel vom avea depriderile formate suficient sa putem controla atat kite-ul cat si placa pentru a nu reprezenta un pericol public si sa ne putem antrena in siguranta. Succes!

CURS AVANSATI

Oferim curs pentru avansati pentru cei ce vor sa invete tehnici noi. Acest curs se adreseaza celor care pot sta "upwind" si vor sa invete "trik"-uri noi pentru a avansa la urmatorul nivel.
Ce va invata: sarituri, tranzitii, tranzitie din saritura, rotatii si altele.. Cu acest curs incepe cel mai tare aspect al kiteboardingului.

de ce cu noi?

IN KITE WE TRUST!